centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Även Rahali kvar i Skånela

Även Yosef Rahali väljer att stanna kvar i Skånela över nästa säsong: - Med Yosef kvar hos oss vill jag nog sticka ut hakan och säga att vi har en av Allsvenskans bästa högersidor, säger tränaren Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Skånela IF:s klubbledning tar inte semester efter säsongen, man har redan gjort klart med ett antal av nyckelspelarna för kommande säsong samt värvat in Iris Ganibegovis. Nu har även Yosef Rahali kritat på:
– Yosef är supercentral i våran defensiv och vi har utformat vårt försvar mycket efter hans spetskompetens. Så jag är självklart mycket nöjd och glad att han väljer att stanna hos oss. Jag har tränat Yosef sen han var A-pojk och vi vet var vi har varandra. Yosef är en vinnare och jag är trygg med honom på planen både defensivt som offensivt. Med han kvar får vi den kontinuiteten vi strävar efter och vi kan utvecklas vårt sätt att spela ännu mer, kommenterar tränaren Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida. 

 

defacto_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider