defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Även Rahali kvar i Skånela

Även Yosef Rahali väljer att stanna kvar i Skånela över nästa säsong: - Med Yosef kvar hos oss vill jag nog sticka ut hakan och säga att vi har en av Allsvenskans bästa högersidor, säger tränaren Jimmy Karlsson.

Skånela IF:s klubbledning tar inte semester efter säsongen, man har redan gjort klart med ett antal av nyckelspelarna för kommande säsong samt värvat in Iris Ganibegovis. Nu har även Yosef Rahali kritat på:
– Yosef är supercentral i våran defensiv och vi har utformat vårt försvar mycket efter hans spetskompetens. Så jag är självklart mycket nöjd och glad att han väljer att stanna hos oss. Jag har tränat Yosef sen han var A-pojk och vi vet var vi har varandra. Yosef är en vinnare och jag är trygg med honom på planen både defensivt som offensivt. Med han kvar får vi den kontinuiteten vi strävar efter och vi kan utvecklas vårt sätt att spela ännu mer, kommenterar tränaren Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida. 

 

fme_oktober
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
happyhomes_2019
centrum_host_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh