liber_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Även Rahali kvar i Skånela

Även Yosef Rahali väljer att stanna kvar i Skånela över nästa säsong: - Med Yosef kvar hos oss vill jag nog sticka ut hakan och säga att vi har en av Allsvenskans bästa högersidor, säger tränaren Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Skånela IF:s klubbledning tar inte semester efter säsongen, man har redan gjort klart med ett antal av nyckelspelarna för kommande säsong samt värvat in Iris Ganibegovis. Nu har även Yosef Rahali kritat på:
– Yosef är supercentral i våran defensiv och vi har utformat vårt försvar mycket efter hans spetskompetens. Så jag är självklart mycket nöjd och glad att han väljer att stanna hos oss. Jag har tränat Yosef sen han var A-pojk och vi vet var vi har varandra. Yosef är en vinnare och jag är trygg med honom på planen både defensivt som offensivt. Med han kvar får vi den kontinuiteten vi strävar efter och vi kan utvecklas vårt sätt att spela ännu mer, kommenterar tränaren Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida. 

 

vardcentral_helsida

Thorleifsdottir till OS

Handboll Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

rentawreck_helsida
division 2

Hanna poängräddare på övertid

Fotboll FC Arlanda knepen poäng i derbyt mot GUSK efter sen kvittering och storspel av målvakten Milo Hanna: - Det var gamla handbollsreflexer, säger Hanna till märsta.nu

mp-helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
helsida_var2021
liber_sommar_helsida
happyhomes_sommar2020

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Amerikansk Fotboll Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Många har hittat ut

Sport Nyligen lanserade Svenska Orienteringsförbundet konceptet Hitta ut i Sigtuna tillsammans med lokala aktörer.

speedy_vinter_helsida
brobygget_night
2020_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
ungsatsning-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
brobygget_night_out
mp-outsider
brobygget_day_out
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
aftenbil_outsider
centrum_sommar_out