moderaterna_panorama
Foto: Apollo

Även Apollo startar med chartern

Apollo kommer till helgen att starta upp chartersäsongen.

märsta.nu har tidigare rapporterat om Ving och Tui som startar chartern från Arlanda. Nu meddelar Apollo att de har tre avgångar från Arlanda med start 15:e maj.
– Bokningstrenden är just nu starkt positivt, vi bokar mer än dubbelt så många passagerare per dag just nu än vad vi gjorde för två veckor sedan och trenden fortsätter uppåt ser det ut som, troligtvis allt eftersom vaccinering rullar på, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

I slutet av maj och under juni kommer fler resmål till Grekland att lanseras, det rör sig inte bara från Arlanda.
– Vi har utvecklat resevillkoren och ökat tryggheten och flexibiliteten för kunderna i det vi kallar för det ”trygga valet”. Det ska gå lätt att boka och lika lätt avboka och kan man av något skäl inte resa betalar Apollo alltid snabbt tillbaka kundens pengar, fortsätter Nina Hornewall.

Apollo gick under april ut med att man säljer sitt flygbolag Novair till Jet Nordic Group. Novair hade innan pandemin bröt ut 240 000 resenärer per år, 120 anställda och två flygplan av typen Airbus 321 Neo.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_helsida_april
2020_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022