center_pan21
Foto: Apollo

Även Apollo startar med chartern

Apollo kommer till helgen att starta upp chartersäsongen.

centrum_artikel

märsta.nu har tidigare rapporterat om Ving och Tui som startar chartern från Arlanda. Nu meddelar Apollo att de har tre avgångar från Arlanda med start 15:e maj.
– Bokningstrenden är just nu starkt positivt, vi bokar mer än dubbelt så många passagerare per dag just nu än vad vi gjorde för två veckor sedan och trenden fortsätter uppåt ser det ut som, troligtvis allt eftersom vaccinering rullar på, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

I slutet av maj och under juni kommer fler resmål till Grekland att lanseras, det rör sig inte bara från Arlanda.
– Vi har utvecklat resevillkoren och ökat tryggheten och flexibiliteten för kunderna i det vi kallar för det ”trygga valet”. Det ska gå lätt att boka och lika lätt avboka och kan man av något skäl inte resa betalar Apollo alltid snabbt tillbaka kundens pengar, fortsätter Nina Hornewall.

Apollo gick under april ut med att man säljer sitt flygbolag Novair till Jet Nordic Group. Novair hade innan pandemin bröt ut 240 000 resenärer per år, 120 anställda och två flygplan av typen Airbus 321 Neo.

connys_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

defacto_helsida
mp_host_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

vaccin
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
bostad_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

helsida_var2021
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
connys
bostad_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
nrh