sap_pan
FC Arlanda2 efter 3-0 mot Ärentuna på bortaplanFoto: Insändarbild

Avancemang för FC Arlanda2

FC Arlanda2 blev på lördagen helt klart för Division 5: - Det var tredje året i rad vi gick upp med laget, säger spelande sportchefen Eddie Khalaf.

Persien jagade Arlanda i sista omgången och öste in mål i sin match mot Armeniska. 10-0 vann Persien med vilket innebar att Arlanda behövde i alla fall en poäng för att hålla undan. Nu blev det tre istället, 0-0 i halvtid blev sedermera 3-0 och saken var biff. Laget går obesegrade genom sexan och tappade endast två poäng på nio matcher.

defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ewas_outsider
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
event_outsider
outsider_social