center_pan21
FC Arlanda2 efter 3-0 mot Ärentuna på bortaplanFoto: Insändarbild

Avancemang för FC Arlanda2

FC Arlanda2 blev på lördagen helt klart för Division 5: - Det var tredje året i rad vi gick upp med laget, säger spelande sportchefen Eddie Khalaf.

centrum_artikel

Persien jagade Arlanda i sista omgången och öste in mål i sin match mot Armeniska. 10-0 vann Persien med vilket innebar att Arlanda behövde i alla fall en poäng för att hålla undan. Nu blev det tre istället, 0-0 i halvtid blev sedermera 3-0 och saken var biff. Laget går obesegrade genom sexan och tappade endast två poäng på nio matcher.

mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
dack-helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

helsida_var2021
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

vaccin

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
mp-outsider
vaccin-outsider
dack-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider