invigning_clasohlsson

Bil väjde för rådjur – Hamnade i diket

En personbil som väjde för ett rådjur hamnade i diket på väg 263 i höjd med Sigtuna.

banner_artikel

Vid 13-tiden väjde en personbil för ett rådjur på väg 263 i höjd med Pilsbo. Bilen hamnade då i diket, enligt Polisen färdades två personer i bilen men ingen skadades. Framkomligheten förbi olycksplatsen flöt på ändå. Polis har avslutat olyckan och bilen är ställd åt sidan för bärgning.

Uppdaterad 13.54

forskontor
februari

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

dackia_2018
center_banner2
varen2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

connys
vuxentutbildning
standard_ridskola
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
objekt2
objekt4
sigtunavatten_standard
objekt3
veterankraft_standard
outsider_defacto
val2018
standard_start