varumarke_defacto_sommar

Bil väjde för rådjur – Hamnade i diket

En personbil som väjde för ett rådjur hamnade i diket på väg 263 i höjd med Sigtuna.

marstac_aug

Vid 13-tiden väjde en personbil för ett rådjur på väg 263 i höjd med Pilsbo. Bilen hamnade då i diket, enligt Polisen färdades två personer i bilen men ingen skadades. Framkomligheten förbi olycksplatsen flöt på ändå. Polis har avslutat olyckan och bilen är ställd åt sidan för bärgning.

Uppdaterad 13.54

E4:an läggs om i november

Nyheter Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

defacto_panorama_boka_mote

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

happy_homes_sommar
forskontor
Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

Lokala moderater på partistämma

Politik Moderaterna i Sigtuna kommun har en delegation på partistämman i Örebro bestående av Olov Holst och Mattias Askerson: - Det är påtagligt att partiet fått en rejäl nytändning efter partiledarbytet för några veckor sedan, säger Olov Holst i ett pressmeddelande till märsta.nu

standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
lillabjorn5
matcher_skanela
standard
Norra Redovisningshuset
connys
standard
lions_standard
Frisyr – Standard
korsbarsvagen1
sbrf2
cricketklubben
oriongatan174
korpentraning
borg