sommar
Mustafa driver Audio Video i Märsta dalFoto: märsta.nu

Mustafa driver enda elektronikbutiken i kommunen

Mustafa på Audio Video i Märsta är den enda renodlade elektronikbutiken i kommunen: - Vi på har tekniker med femton års erfarenhet inom dator och mobilservice, säger Mustafa till märsta.nu

Tidigare drev Mustafa data- och elektronikbutik i Märsta Centrum men sen två år tillbaka finns han i Märsta Diamanten på Sönderborgsgatan i centrala Märsta. Han säljer allt från datorer, telefoner till tv-apparater. Dessutom lagar han trasiga skärmar och andra produkter som är i behov av service.

Mustafa berättar att han och hans tekniker har 15-års erfarenhet inom dator- och mobilservice.
– För oss på Audio Video Märsta är det oerhört viktigt att våra kunder är nöjda och glada med det arbete vi utför så vi ser till att våra produkter och vårt arbete håller högsta klass, säger Mustafa.

Normalt sett är den som vill handla eller serva sina elektronikvaror hänvisad till andra kommuner eller stadsdelscentrum. Men Mustafa säger att allt finns på hemmaplan i Märsta, till konkurrenskraftiga priser:
– Vi har ett brett sortiment och säljer allt från TV, kameror, mobiltelefoner, datorer och annan elektronik för hemmet.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sommar
ica_valsta_choklad
bonava_juli_hel

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

sommar_centrum
colorama_april2

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

arlanda_golf_juli

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

defacto_helsida
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
connys
bonava_juli_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider