arlandagk_panorama
Mustafa driver Audio Video i Märsta dalFoto: märsta.nu

Mustafa driver enda elektronikbutiken i kommunen

Mustafa på Audio Video i Märsta är den enda renodlade elektronikbutiken i kommunen: - Vi på har tekniker med femton års erfarenhet inom dator och mobilservice, säger Mustafa till märsta.nu

sportlov_centrum

Tidigare drev Mustafa data- och elektronikbutik i Märsta Centrum men sen två år tillbaka finns han i Märsta Diamanten på Sönderborgsgatan i centrala Märsta. Han säljer allt från datorer, telefoner till tv-apparater. Dessutom lagar han trasiga skärmar och andra produkter som är i behov av service.

Mustafa berättar att han och hans tekniker har 15-års erfarenhet inom dator- och mobilservice.
– För oss på Audio Video Märsta är det oerhört viktigt att våra kunder är nöjda och glada med det arbete vi utför så vi ser till att våra produkter och vårt arbete håller högsta klass, säger Mustafa.

Normalt sett är den som vill handla eller serva sina elektronikvaror hänvisad till andra kommuner eller stadsdelscentrum. Men Mustafa säger att allt finns på hemmaplan i Märsta, till konkurrenskraftiga priser:
– Vi har ett brett sortiment och säljer allt från TV, kameror, mobiltelefoner, datorer och annan elektronik för hemmet.

korpen_jan-feb
banner_trerosor

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sangensemble
happyhomes_2019

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

sportlov2019

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
icavalsta_semlor

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider