arlandagk_panorama
Mustafa driver Audio Video i Märsta dalFoto: märsta.nu

Mustafa driver enda elektronikbutiken i kommunen

Mustafa på Audio Video i Märsta är den enda renodlade elektronikbutiken i kommunen: - Vi på har tekniker med femton års erfarenhet inom dator och mobilservice, säger Mustafa till märsta.nu

centrum_pask

Tidigare drev Mustafa data- och elektronikbutik i Märsta Centrum men sen två år tillbaka finns han i Märsta Diamanten på Sönderborgsgatan i centrala Märsta. Han säljer allt från datorer, telefoner till tv-apparater. Dessutom lagar han trasiga skärmar och andra produkter som är i behov av service.

Mustafa berättar att han och hans tekniker har 15-års erfarenhet inom dator- och mobilservice.
– För oss på Audio Video Märsta är det oerhört viktigt att våra kunder är nöjda och glada med det arbete vi utför så vi ser till att våra produkter och vårt arbete håller högsta klass, säger Mustafa.

Normalt sett är den som vill handla eller serva sina elektronikvaror hänvisad till andra kommuner eller stadsdelscentrum. Men Mustafa säger att allt finns på hemmaplan i Märsta, till konkurrenskraftiga priser:
– Vi har ett brett sortiment och säljer allt från TV, kameror, mobiltelefoner, datorer och annan elektronik för hemmet.

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

happyhomes_2019
centrum_pask_helsida

Stockholmare vill bygga ut Arlanda

Näringsliv Enligt en undersökning som Stockholms handelskammare har gjort så är 60 procent av stockholmarna positiva till en utbyggnad av Arlanda: - För huvudstadsregionen är goda flygförbindelser och möjligheten att så effektivt som möjligt resa till och från olika delar av världen en förutsättningar för att kunna mäta sig mot global konkurrenter som redan har tillgång till starka flygnav, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

SAS etablerar linje Arlanda-Beirut

Näringsliv Med start 30:e juni kommer SAS att flyga mellan Arlanda och Libanons huvudstad Beirut: - Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda.

fme_helsida

Svenco tar hem riksomfattande upphandling om matavfallspåsar

Näringsliv Arlandastadbaserade Svenco har vunnit en upphandling hos Sveriges kommuner och landsting gällande papperssäckar och matavfallspåsar: - För Svenco är det roligt att vi återigen blivit utsedda som ramavtalsleverantör nummer ett av SKL Kommentus avseende leveranser av matavfallspåsar och säckar, säger VD Christer Hansson.

defacto_helsida
valsta_utveckling

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

bonava_helsida
EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

logistik_utbildning

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
colorama_april
bonava_outsider
fme_outsider