defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Åttonde raka segern för Skånela

Skånela IF ångar på i Allsvenskan och vann på lördagen sin åttonde raka match.

marstakalaset_artikel

Inget kan stoppa Skånela just nu som ångar på mot elitseriekval efter åttonde raka segern på lördagen. I derbyt mot Tyresö vann märstalaget komfortabelt ed 39-29 på bortaplan. Skånela kopplade snabbt grepp om matchen och ledde konstant med 3-6 bollar, i halvtid med 20-15 och mot slutet drygade man ut. Robert Ladan svarade för hela nio mål och Fredrik Olsson för åtta. I och med segern har Skånela sex poäng tillgodo på femman Rimbo utanför kval och det skiljer tre poäng till ettan Varberg som innehar direktplatsen till Handbollsligan.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
arlanda_golf_juli

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

defacto_helsida
sommar_centrum
sommar
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

connys
nrh
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider