moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Åttonde raka segern för Skånela

Skånela IF ångar på i Allsvenskan och vann på lördagen sin åttonde raka match.

Inget kan stoppa Skånela just nu som ångar på mot elitseriekval efter åttonde raka segern på lördagen. I derbyt mot Tyresö vann märstalaget komfortabelt ed 39-29 på bortaplan. Skånela kopplade snabbt grepp om matchen och ledde konstant med 3-6 bollar, i halvtid med 20-15 och mot slutet drygade man ut. Robert Ladan svarade för hela nio mål och Fredrik Olsson för åtta. I och med segern har Skånela sex poäng tillgodo på femman Rimbo utanför kval och det skiljer tre poäng till ettan Varberg som innehar direktplatsen till Handbollsligan.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh