arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Åttonde raka segern för Skånela

Skånela IF ångar på i Allsvenskan och vann på lördagen sin åttonde raka match.

centrum_pask

Inget kan stoppa Skånela just nu som ångar på mot elitseriekval efter åttonde raka segern på lördagen. I derbyt mot Tyresö vann märstalaget komfortabelt ed 39-29 på bortaplan. Skånela kopplade snabbt grepp om matchen och ledde konstant med 3-6 bollar, i halvtid med 20-15 och mot slutet drygade man ut. Robert Ladan svarade för hela nio mål och Fredrik Olsson för åtta. I och med segern har Skånela sex poäng tillgodo på femman Rimbo utanför kval och det skiljer tre poäng till ettan Varberg som innehar direktplatsen till Handbollsligan.

ica_pask
bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
happyhomes_2019

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

ridskola2019_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider