arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Åttonde raka segern för Skånela

Skånela IF ångar på i Allsvenskan och vann på lördagen sin åttonde raka match.

sportlov_centrum

Inget kan stoppa Skånela just nu som ångar på mot elitseriekval efter åttonde raka segern på lördagen. I derbyt mot Tyresö vann märstalaget komfortabelt ed 39-29 på bortaplan. Skånela kopplade snabbt grepp om matchen och ledde konstant med 3-6 bollar, i halvtid med 20-15 och mot slutet drygade man ut. Robert Ladan svarade för hela nio mål och Fredrik Olsson för åtta. I och med segern har Skånela sex poäng tillgodo på femman Rimbo utanför kval och det skiljer tre poäng till ettan Varberg som innehar direktplatsen till Handbollsligan.

korpen_jan-feb
arlandagolf

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

connys
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_helsida
icavalsta_semlor
banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider