moderaterna_juni

Gick till attack med kniv på bensinstation

En man greps efter att ha gått till attack med en kniv inne på en bensinstation: - Han är misstänkt för brott mot knivlagen, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Vid 20.30-tiden på söndag kväll gick en person beväpnad med kniv in på en bensinstation i Arlandastad. Där inne ska det enligt uppgift till märsta.nu ha uppstått tumult och polis tillkallades.
– Han blev hotfull för att han skickades ut från tvätthallen, säger en person i butikspersonalen till märsta.nu

Polisen uppger på måndag morgon att den misstänkte greps misstänkt för brott mot knivlagen.
– Det blev någon form av tjafs och mannen var hotfull, det kan bli mer av detta senare men det är vad jag har just nu, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

februari
brf_englamarken

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2
varen2018
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

nfc_vinter
sigtunavatten_standard
val2018
comitini_banner
Norra Redovisningshuset
objekt4
outsider_moderat
standard_ridskola
objekt2
connys
veterankraft_standard
objekt3
vuxentutbildning
outsider_defacto