banner_moderaterna
Marie Axelsson kritiserar den trasiga bryggan på StrandpromenadenFoto: Marie Axelsson/Facebook

Attacken kommunledningen: Varför lagas inte bryggan?

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) ger nya kommunledningen en känga för att man låtit en brygga på strandpromenaden förfalla.

banner_moderaterna_artikel

Valtemperaturen hettas onekligen upp, nu vända på många stenar bland politikerna för att reda ut vems fel det är att något blir fel. Marie Axelsson (S), oppositionsråd, ger Olov Holst (M) en känga för att en brygga på strandpromenaden är i behov av reparation. Detta trots att de uppfördes under Socialdemokraternas tid och först i år har de stått under nya Regnbågskoalitionens förvaltning:
– Sjunkande bryggor och kollapsad kajkant mitt på strandpromenaden.
Den moderatledda alliansen har suttit i majoritet i snart ett år…. Bryggan sjönk i våras. En sk cykelställsfråga kan tyckas men ändå viktig för staden. En sådan här sak ska åtgärdas omgående när den uppstår, skriver Marie Axelsson i ett inlägg på Facebook.

När märsta.nu söker Olov Holst om utspelet frågar han sig om man nu ska glömma 15 års ”vanskötsel” av Socialdemokraterna:
– En ekonomi körd i botten, mygel, vänskapskorruption, galloperande ökning av otryggheten och en kommunal kärnverksamhet som inte levererar den kvalitet invånarna har rätt att kräva. Men i Axelssons värld är en trasig brygga viktigare.

Holst försäkrar att kommunledningen kommer att leverera en upprustad strandpromenad:
– Tyvärr går det bara inte att fixa allt på en gång. Det är för mycket som måste lagas efter Axelssons och socialdemokraternas framfart.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider