arlandagk_panorama
Marie Axelsson kritiserar den trasiga bryggan på StrandpromenadenFoto: Marie Axelsson/Facebook

Attacken kommunledningen: Varför lagas inte bryggan?

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) ger nya kommunledningen en känga för att man låtit en brygga på strandpromenaden förfalla.

centrum_pask

Valtemperaturen hettas onekligen upp, nu vända på många stenar bland politikerna för att reda ut vems fel det är att något blir fel. Marie Axelsson (S), oppositionsråd, ger Olov Holst (M) en känga för att en brygga på strandpromenaden är i behov av reparation. Detta trots att de uppfördes under Socialdemokraternas tid och först i år har de stått under nya Regnbågskoalitionens förvaltning:
– Sjunkande bryggor och kollapsad kajkant mitt på strandpromenaden.
Den moderatledda alliansen har suttit i majoritet i snart ett år…. Bryggan sjönk i våras. En sk cykelställsfråga kan tyckas men ändå viktig för staden. En sådan här sak ska åtgärdas omgående när den uppstår, skriver Marie Axelsson i ett inlägg på Facebook.

När märsta.nu söker Olov Holst om utspelet frågar han sig om man nu ska glömma 15 års ”vanskötsel” av Socialdemokraterna:
– En ekonomi körd i botten, mygel, vänskapskorruption, galloperande ökning av otryggheten och en kommunal kärnverksamhet som inte levererar den kvalitet invånarna har rätt att kräva. Men i Axelssons värld är en trasig brygga viktigare.

Holst försäkrar att kommunledningen kommer att leverera en upprustad strandpromenad:
– Tyvärr går det bara inte att fixa allt på en gång. Det är för mycket som måste lagas efter Axelssons och socialdemokraternas framfart.

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

happyhomes_2019
valsta_utveckling

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

bonava_helsida
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

fme_helsida
sigtunavatten_standard

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
colorama_april
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet