budget_panorama
Foto: Förpacknings- och tidningsinsamlingen

Återvinningstation i Märsta tas bort

Återvinningsstationen vid Circle K i Märsta tas bort nästa vecka.

fraga_liberalerna

Förpacknings- och tidningsinsamlingen meddelar att återvinningsstationen vid Circle K i Märsta tas bort från och med 17:e juni. Bakgrunden är att det öppnar upp en ny återvinningscentral i Arlandastad.
– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och därför är det väldigt tråkigt när en återvinningsstation måste stängas. Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning på våra andra återvinningsstationer, säger Annika Ahlberg regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

2020_helsida
centrum_helsida2020
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

connys_helsida
julen_helsida
defacto_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

kristina_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
budget_outsider
manskold_outsider
kristina_outsider