moderater_pan_sommar
Foto: Förpacknings- och tidningsinsamlingen

Återvinningsstation tas bort på Ekilla

Ekilla Gårdsvägs återvinningsstation kommer att tas bort nästa vecka med anledning av bygget på nya Tingvallaskolan. 

Förpacknings- och tidningsinsamlingen, FTI, meddelar att det blir avveckling av återvinningsstationen som finns på Ekilla Gårdsväg/Tingvallavägen från 10:e mars. Man hänvisas istället till andra stationerad Midgårdsvägen eller Stockholmsvägen.
– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och därför är det väldigt tråkigt när en återvinningsstation måste stängas. Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar till återvinning på våra andra återvinningsstationer, säger Petter Bergum, regionchef på Förpackningsinsamlingen, FTI.

FTI kommer anpassa tömning och städning på de andra stationerna med anledning av att det blir en station mindre i området framöver. Stationerna är till för hushållen. En del material kan man sedan tidigare återvinna i de nya kärlen som Sigtuna Vatten och Renhållning bytt ut sedan hösten 2020.

mp_helsida_april
helsida_sfs
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
kso-duell_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider