budget_panorama
En ny återvinningscentral ska öppnas i Arlandastad. Foto: Daniel Iskander

Återvinningsstation invigs i juni

Invigningen av Återvinningscentralen i Arlandastad skjuts upp till 8:e juni.

fraga_liberalerna

Återvinningscentralen som beräknades stå klar på Voltgatan i april kommer inte att invigas i maj heller utan först 8:e juni är den klar. Den nya återvinningscentralen kommer att ersätta nuvarande som finns på Brista. Där kommer även lokal för utbildning, experiment och utställningar om återbruk och återvinning att finnas. Sigtuna Vatten och Renhållning samarbetar med flera aktörer för att återvinna material av det som kommuninvånare lämnar av.

Öppettiderna kommer att vara generösa på både vardagar och helger med stängning på vardagar klockan 19 och på helger klockan 17.
– Vi hoppas att de nya öppettiderna, som vi tror kommer passa kommuninvånarna bättre, i kombination med den förbättrade trafiksituationen kommer leda till mindre stress och en bättre upplevelse för besökarna och en säkrare arbetsmiljö för personalen, säger Sandro Cantavenera, chef för Återvinningscentralen till kommunens hemsida.

meko_helsida
julen_helsida
manskold_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

speedy_vinter_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

connys_helsida
kristina_helsida
2020_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
julen_outsider
kristina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
manskold_outsider
swedol_outsider