sportfiske_jubileum
Återvinningsstationen vid Eurostop plockas bort i slutet av mars Foto: Pressbild/FTI

Återvinningscentral vid Eurostop stänger

Återvinningsstationen på Eurostop kommer att stängas i slitet av mars: - Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning på våra andra återvinningsstationer, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

rosta_sigtuna2

Det är markägaren som vill att återvinningsstationen på Eurostop avvecklas, 29:e mars är det stängt. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) uppmanar återvinnare till stationen Circle K i Märsta eller Brista.
– Vi anpassar tömning och städning till en ökad efterfrågan på stationen vid Circle-K och Brista Återvinningscentral och vi välkomnar besökare att kontakta oss om det skulle bli fullt i behållarna, säger Annika Ahlberg, FTI.

eu_sap
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019
rosta_sigtuna2
oppning_helsida
mp_eu
bonava_maj_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nationaldag_out
connys
sh_oppet
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
oppning_outsider
nrh
v_eu
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
colorama_april
sh_bovard_out