liber_pan
Återvinningsstationen vid Eurostop plockas bort i slutet av mars Foto: Pressbild/FTI

Återvinningscentral vid Eurostop stänger

Återvinningsstationen på Eurostop kommer att stängas i slitet av mars: - Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning på våra andra återvinningsstationer, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

fraga_liberalerna

Det är markägaren som vill att återvinningsstationen på Eurostop avvecklas, 29:e mars är det stängt. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) uppmanar återvinnare till stationen Circle K i Märsta eller Brista.
– Vi anpassar tömning och städning till en ökad efterfrågan på stationen vid Circle-K och Brista Återvinningscentral och vi välkomnar besökare att kontakta oss om det skulle bli fullt i behållarna, säger Annika Ahlberg, FTI.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
meko_helsida
julen_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

kristina_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

centrum_helsida2020
manskold_helsida
happyhomes_sommar2020

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
manskold_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
kristina_outsider
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider