moderaterna_tack
Foto: Jamshid Jamshidi

Åtalas för våldtäkt

En märstabo åtalas för våltäkten på Tingvalla i april.

I mitten av april larmades pols till Tingvalla sedan en kvinna som sökt lägenhet lyckats fly och uppgett att hon blivit våldtagen. Förbipasserande ska ha ringt in till polisen om händelsen och efter en dag kunde man gripa en man för händelsen.

Nu har mannen som är 27 år gammal åtalas för brottet. Enligt åtalet ska mannen ha fört in fingrar i kvinnans vagina, hållit fast henne och dragit ner inne på golvet. Mannen nekar brott men det finns flera vittnen och teknisk bevisning som binder honom till brottet. Bland annat ska han ha befunnit sig på en pizzeria i närheten av brottsplatsen efter brottet och känt till att hans lägenhet spärrats av. Mannen och kvinnan ska ha varit bekanta med varandra innan och mannen visade intresse för sexuell relation som kvinnan dock ska avvisat.

defacto_host2018
hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt3
objekt2
connys
Norra Redovisningshuset
skanela_matcher18-19
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
sportfiske_banner
nfc_vinter
outsider
objekt4
sbrf_sep