liber_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Åtalas för våldtäkt

En märstabo åtalas för våltäkten på Tingvalla i april.

fraga_liberalerna

I mitten av april larmades pols till Tingvalla sedan en kvinna som sökt lägenhet lyckats fly och uppgett att hon blivit våldtagen. Förbipasserande ska ha ringt in till polisen om händelsen och efter en dag kunde man gripa en man för händelsen.

Nu har mannen som är 27 år gammal åtalas för brottet. Enligt åtalet ska mannen ha fört in fingrar i kvinnans vagina, hållit fast henne och dragit ner inne på golvet. Mannen nekar brott men det finns flera vittnen och teknisk bevisning som binder honom till brottet. Bland annat ska han ha befunnit sig på en pizzeria i närheten av brottsplatsen efter brottet och känt till att hans lägenhet spärrats av. Mannen och kvinnan ska ha varit bekanta med varandra innan och mannen visade intresse för sexuell relation som kvinnan dock ska avvisat.

connys_helsida
manskold_helsida
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

meko_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

julen_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
nrh
julen_outsider
swedol_outsider
manskold_outsider
speedy_vinter2020_outsider
kristina_outsider
meko_outsider
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out