defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Åtalas för våldtäkt

En märstabo åtalas för våltäkten på Tingvalla i april.

farsdag_cemtrum

I mitten av april larmades pols till Tingvalla sedan en kvinna som sökt lägenhet lyckats fly och uppgett att hon blivit våldtagen. Förbipasserande ska ha ringt in till polisen om händelsen och efter en dag kunde man gripa en man för händelsen.

Nu har mannen som är 27 år gammal åtalas för brottet. Enligt åtalet ska mannen ha fört in fingrar i kvinnans vagina, hållit fast henne och dragit ner inne på golvet. Mannen nekar brott men det finns flera vittnen och teknisk bevisning som binder honom till brottet. Bland annat ska han ha befunnit sig på en pizzeria i närheten av brottsplatsen efter brottet och känt till att hans lägenhet spärrats av. Mannen och kvinnan ska ha varit bekanta med varandra innan och mannen visade intresse för sexuell relation som kvinnan dock ska avvisat.

defacto_host2018
sportfiskebanner2
happy_homes_juli
EXTRA

Sigtuna näst sämsta skolkommun i länet

Nyheter Sigtuna är länets näst sämsta skolkommun enligt Lärarförbundets senaste ranking av skolkommuner för 2018: - Det är inte förvånande att vi sjunker i rankningen eftersom våra skolresultat var lägre för ett och ett halvt år sedan då undersökningen genomfördes, kommenterar Pernilla Bergqvist (L), ordförande i Barn- och ungdomsnämnden.

objekt2
sbrf_sep
objekt3
objekt4
komvuxq3_4
nrh_sigtuna
sportfiske_banner
outsider
connys