center_pan21
Området där 21-åringen skött en annan man.

Åtalas för skjutning nära skola

En man åtalas för mordförsök sedan han skjutit en annan person i närheten av en skola i våras.

I april sköt en nu 21-årig man en annan man i närheten av en skola i Valsta. Mannen greps och anhölls samt sedermera häktades misstänkt för mordförsök. Nu har åtal väckts mot mannen som är hemmahörande i Märsta. Åklagaren yrkar ansvar för försök till mord och grovt vapenbrott. 21-åringen träffade sitt offer på överkroppen och denne ådrog sig en allvarlig och livshotande skada. 21-åringen förnekar brott.

2020_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

bostad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
mp_host_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider