defacto_pan2020
Knivdramat utanför en krog i Märsta i november förra åretFoto: Brottsplats Stockholm

Åtalas för att ha knivhuggit fyra

Tre personer åtalas för tre fall av mordförsök alternativt grov misshandel och ett fall av grovmisshandel sedan de enligt åklagare knivhuggit fyra personer utanför en krog i november.

centrum_artikel

Fyra personer knivhöggs utanför en krog i Märsta i november förra året, tre av dessa ådrog sig livshotande skador varpå åklagaren nu valt att åtala tre personer för mordförsök på tre och ett fall av grov misshandel. Samtliga tre åtalade häktades några veckor upp till två månader efter händelsen men är numera på frigivna i väntan på rättegång. Två av de tre åtalade misstänks även ha varit påverkade av narkotika under tiden för brottet. Samtliga är sedan tidigare kända av polisen.

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

defacto_helsida
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

helsida_sommarlov
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

swedol_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider