centrum_jul_panorama
Knivdramat utanför en krog i Märsta i november förra åretFoto: Brottsplats Stockholm

Åtalas för att ha knivhuggit fyra

Tre personer åtalas för tre fall av mordförsök alternativt grov misshandel och ett fall av grovmisshandel sedan de enligt åklagare knivhuggit fyra personer utanför en krog i november.

defacto_jul_artikel

Fyra personer knivhöggs utanför en krog i Märsta i november förra året, tre av dessa ådrog sig livshotande skador varpå åklagaren nu valt att åtala tre personer för mordförsök på tre och ett fall av grov misshandel. Samtliga tre åtalade häktades några veckor upp till två månader efter händelsen men är numera på frigivna i väntan på rättegång. Två av de tre åtalade misstänks även ha varit påverkade av narkotika under tiden för brottet. Samtliga är sedan tidigare kända av polisen.

ica_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

trainingpartner_jobb_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

happyhomes_2019

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

centrum_jul_helsida
colorama_jul
sigtunavatten_standard
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
julbord_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_outsider
greeknight_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julbord