defacto_pan2020
Knivdramat utanför en krog i Märsta i november förra åretFoto: Brottsplats Stockholm

Åtalas för att ha knivhuggit fyra

Tre personer åtalas för tre fall av mordförsök alternativt grov misshandel och ett fall av grovmisshandel sedan de enligt åklagare knivhuggit fyra personer utanför en krog i november.

centrum_artikel

Fyra personer knivhöggs utanför en krog i Märsta i november förra året, tre av dessa ådrog sig livshotande skador varpå åklagaren nu valt att åtala tre personer för mordförsök på tre och ett fall av grov misshandel. Samtliga tre åtalade häktades några veckor upp till två månader efter händelsen men är numera på frigivna i väntan på rättegång. Två av de tre åtalade misstänks även ha varit påverkade av narkotika under tiden för brottet. Samtliga är sedan tidigare kända av polisen.

speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

centrum_helsida2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider