moderat_sommar
Här greps två personer misstänkta för misshandeln i Sigtuna

Åtalas för anstiftan till grov misshandel

En man från Sigtuna i 50-årsåldern åtalas för anstiftan till grov misshandel sedan han lejt två personer att ge sig på en man som tidigare misshandlat honom.

centrum_artikel

Sigtunabon misshandlades och trakasserades ev en man i flera års tid, det kulminerade i början av juni då mannen misshandlades och ofredades med bajspåsar, något märsta.nu rapporterade om igår (onsdag).

Sigtunabon åtalas nu för anstiftan till grov misshandel sedan han lejt två personer att ge sig på mannen. Samtliga tre är häktade för grov misshandel samt sigtunabon för anstiftan till grov misshandel. Enligt åtalet ska två män ha slagit ner honom och därefter ha misshandlat honom med tillhyggen. De greps kort därpå på väg 263 vid Arlandastad.

Misshandeln skedde på öppen gata i centrala Sigtuna och många blev vittnen till händelsen. Till en polismans den åtalade sigtunabon ha sagt: Jag tar saken i egna händer. Därav kunde polisen snabbt koppla sigtunabon till misshandeln.

connys_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

sigtunahem_sokbostad
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

helsida_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov