moderaterna_panorama
Foto: Arkivbild

Åtalas efter omfattande narkotikainnehav

En märstabo åtalas efter att polisen i samband med tillslag beslagtagit cirka tio kilo cannabis och över 100 MDMA-tabletter

Det var i vintras som polisen slog till mot en adress i Märsta. Där hittade man en stor central där man tror att en man från Märsta distribuerade cannabis och MDMA-tabletter till sina köpare. Polisen beslagtog 6,8 kilo cannabis och 2,8 kilo cannabis i form av industruhampa i samband med tillslaget. Dessutom fans över 100 MDMA-tabletter.

En man i 35-årsåldern åtalas nu för grovt narkotikabrott. Enligt åtalet varken erkänner han eller förnekar brott. Ytterliga en man åtalas, denne förnekar brott. Polisens spaningar ledde fram till att 35-åringen överlät narkotika till en köpare i januari. Han åtalas även för grovt penningtvättsbrott i samband med att han uppmanat köpare att betala i kryptovaluta.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

centrum_sommar2022_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
defacto_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
marina_outsider
ewas_outsider