moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Åtal mot väsbybo efter knivrån i Märsta

En man från Väsby åtalas för att ha knivrånat en märstabo på sin bil i centrala Märsta.

centrum_artikel

För ett år sedan knivrånades en märstabo på sin bil i centrala Märsta. En man från Väsby har nu åtalats för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel och rån alternativt stöld. Utöver bilen så tvingade gärningsmannen till sig plånbok och kontanter. Mannen som är i 35-årsåldern nekar till brott. Han ska också ha kört bilen utan giltigt körkort varpå han åtalas för olovlig körning.

defacto_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
2020_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

mp_host_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

centrum_helsida2020
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys