defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Åtal för gruppmisshandel i Valsta

En man i 20-årsåldern åtalas för att ha medverkat i en misshandel då flera slog och sparkade på en man i Valsta.

centrum_artikel

I mitten av juni misshandlades en man grovt i Valsta. Flera personer medverkade i misshandel, de utdelade slag och sparkar mot målsägandens huvud, ett tillhygge ska också ha använts. En av personerna åtalas för grov misshandel. Det rör sig om en man i 20-årsådern. Den åtalade är 22 år gammal och folkbokförd i Märsta. Han åtalas även för ringa narkotikabrott på grund av innehav av 2,55 gram cannabis och två tabletter tramadol.

vardcentral_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys