center_pan21

Åtal för att ha försökt resa med falska covidtest

Ett par från Strängnäs ertappades med falska covid-tester i samband med avresa från Arlanda.

Strängnäs tidning rapporterar att ett strängnäspar försökte checka in med falska covid-test på Arlanda. De skulle till Ryssland men resan slutade alltså i incheckningsdisken. De har nu åtalats för brukande av falsk urkund. När personalen i incheckningsdisken ringde företaget som ska ha utfärdat intyget så bekräftades att paret inte fanns id eras register.

Ett vittne som jobbade i incheckningen och som tittade på dokumenten uppgav att de såg ut som att något tippexat, kopierat och sen skrivit för hand på intyget. Nyligen dömdes en person för falskt test i samband med utresa och flera polisanmälningar har gjorts för att man visat upp falska test.

jul2021
connys_helsida
valsta-jul_helsida
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
stationshusen_out
julmarknad_outsider
swedol_outsider
nrh
jul_outsider
valsta_jul_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider