center_pan21
Michael AslanFoto: Daniel Iskandar

Aslans drömmål hjälpte inte

FC Arlanda föll i en målrik historia mot Sandvikens AIK med 5-3 på Midgårdsvallen.

centrum_artikel

Två drömmål på frispark av Michael Aslan räckte inte mot Sandviken i bottenmötet. Gästerna vann med 5-3 efter 2-2 i paus. Partina Basosila gav Arlanda ledningen tidigt i matchen varpå Sandviken vände på steken innan Aslan skickade in 2-2 en kvart in i andra.

Kort därpå satte Sandviken 3-2 och 4-2, 5-2 kom med tre minuter kvar. Aslan stegade fram på en frispark igen i 89:e minuten. Därefter belönades han med en varning och närmare än så kom inte Arlanda som är förankrat i botten.

Målen
Askan 2, Basosila

 

helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
vaccin
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening