moderaterna_juni
Karolina Holst, Mattias Askerson, Anna Kelve, Josefin Brodd, August ErikssonFoto: Pressbild/Moderaterna

Askerson omvald ordförande för (M)

Mattias Askerson blev i veckan omvald ordförande för Moderaterna i Sigtuna kommun: - ag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen, säger Mattias Askerson i ett pressmeddelande.

banner_artikel

Moderaterna höll sitt årsmöte i onsdags och omvalde Mattias Askerson som ordförande och Anna Malm Kelfve som vice, nya i styrelsen är Angelo Constantine, August Eriksson och Karolina Holst.
– Jag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen. Vi ska tillsammans möta väljarna och söka förtroende för att fortsätta att återupprätta ordning och reda i kommunen. För att det ska kunna göras det behövs en moderatledd kommunledning med Olov Holst i spetsen, säger Askerson i ett pressmeddelande från Moderaterna.

I samband med mötet berättade Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande och förstanamn på Moderaternas lista om vikten av en fortsatt moderatledd kommunledning även efter valet och han presenterade sina tankar för valrörelsen.

clasohlson_robot

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

vuxenutbildning2
februari
dackia_2018
nationaldag_sigtunakommun
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

objekt3
standard_start
veterankraft_standard
connys
outsider_moderat
outsider_defacto
nfc_vinter
barnnplattan
sigtunavatten_standard
objekt4
val2018
vuxentutbildning
oppning_sportfiske2
standard_ridskola
objekt2
Norra Redovisningshuset