lokal_effekt
Karolina Holst, Mattias Askerson, Anna Kelve, Josefin Brodd, August ErikssonFoto: Pressbild/Moderaterna

Askerson omvald ordförande för (M)

Mattias Askerson blev i veckan omvald ordförande för Moderaterna i Sigtuna kommun: - ag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen, säger Mattias Askerson i ett pressmeddelande.

Moderaterna höll sitt årsmöte i onsdags och omvalde Mattias Askerson som ordförande och Anna Malm Kelfve som vice, nya i styrelsen är Angelo Constantine, August Eriksson och Karolina Holst.
– Jag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen. Vi ska tillsammans möta väljarna och söka förtroende för att fortsätta att återupprätta ordning och reda i kommunen. För att det ska kunna göras det behövs en moderatledd kommunledning med Olov Holst i spetsen, säger Askerson i ett pressmeddelande från Moderaterna.

I samband med mötet berättade Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande och förstanamn på Moderaternas lista om vikten av en fortsatt moderatledd kommunledning även efter valet och han presenterade sina tankar för valrörelsen.

frisyr_december
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb
connys
sigtuna_funkis
outsider

märsta.nu klar etta som sökord

Nyheter märsta.nu är klart populäraste sökordet när kommuninvånare googlar, det visar siffror som märsta.nu tagit fram via Jorge Castro, SEO analytiker och marknadsförare på ABS Wheels.

nrh
funkis_2
banner_trerosor