banner_moderaterna
Karolina Holst, Mattias Askerson, Anna Kelve, Josefin Brodd, August ErikssonFoto: Pressbild/Moderaterna

Askerson omvald ordförande för (M)

Mattias Askerson blev i veckan omvald ordförande för Moderaterna i Sigtuna kommun: - ag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen, säger Mattias Askerson i ett pressmeddelande.

banner_moderaterna_artikel

Moderaterna höll sitt årsmöte i onsdags och omvalde Mattias Askerson som ordförande och Anna Malm Kelfve som vice, nya i styrelsen är Angelo Constantine, August Eriksson och Karolina Holst.
– Jag är tacksam över förtroendet att få leda föreningen under valrörelsen. Vi ska tillsammans möta väljarna och söka förtroende för att fortsätta att återupprätta ordning och reda i kommunen. För att det ska kunna göras det behövs en moderatledd kommunledning med Olov Holst i spetsen, säger Askerson i ett pressmeddelande från Moderaterna.

I samband med mötet berättade Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande och förstanamn på Moderaternas lista om vikten av en fortsatt moderatledd kommunledning även efter valet och han presenterade sina tankar för valrörelsen.

valet2018

Moderaterna vill införa tiggeriförbud

Politik Ledande moderater går till val på att införa ett nationellt tiggeriförbud: daniel iskandar: - Vi ska inte ha tiggare på Sveriges gator, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sap_valet2018
EXTRA

Inbrott i butik på Norrbacka

Blåljus Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

happy_homes_juli
steningeslottsommar
valet2018

klart: Möts i valduell

Politik Under onsdagsmorgonen blev det klart med att KSO-kandidaterna Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S) möts i en livesänd och publik debatt på tisdag.

theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

centerpartiet_helsida_ett
gotenehus
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard