moderaterna_sep2020
Dotter, Me och The Healthy People

Arton spelningar på Sigtuna Summer Squeeze

Sigtuna Summer Squeeze arrangeras på olika platser i Sigtuna med totalt 18 covid-anpassade spelningar.

En mini-festival runt om i Sigtuna arrangeras 5:e september, det blir covid-anpassat med totalt 18 spelningar där maxkapaciteten är 50 personer. Bland artisterna finns Dotter från Melodifestivalen, hon spelar i Hotell Kristinas Teater. Andra artister är ME och The Healthy People. Andra platser där det spelas musik är Sigtunahöjden och Sigtunastiftelsen. Artistfältet består även av Bo Sundström, Dotter, Viktoria Tolstoy och Mikael Rickfors med flera.

connys_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
corner_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

happyhomes_sommar2020

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

festspec_host2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
corner_outsider