budget_panorama
Dotter, Me och The Healthy People

Arton spelningar på Sigtuna Summer Squeeze

Sigtuna Summer Squeeze arrangeras på olika platser i Sigtuna med totalt 18 covid-anpassade spelningar.

fraga_liberalerna

En mini-festival runt om i Sigtuna arrangeras 5:e september, det blir covid-anpassat med totalt 18 spelningar där maxkapaciteten är 50 personer. Bland artisterna finns Dotter från Melodifestivalen, hon spelar i Hotell Kristinas Teater. Andra artister är ME och The Healthy People. Andra platser där det spelas musik är Sigtunahöjden och Sigtunastiftelsen. Artistfältet består även av Bo Sundström, Dotter, Viktoria Tolstoy och Mikael Rickfors med flera.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

defacto_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

connys_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

centrum_helsida2020
kkdk_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

meko_helsida
2020_helsida
helsida
happyhomes_sommar2020
manskold_helsida
banner_helsida
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
nrh
outsider
meko_outsider
kkdk_outsider
budget_outsider
banner_outsider
ridskola_2020_outsider