moderater_pan_sommar
Dotter, Me och The Healthy People

Arton spelningar på Sigtuna Summer Squeeze

Sigtuna Summer Squeeze arrangeras på olika platser i Sigtuna med totalt 18 covid-anpassade spelningar.

centrum_artikel

En mini-festival runt om i Sigtuna arrangeras 5:e september, det blir covid-anpassat med totalt 18 spelningar där maxkapaciteten är 50 personer. Bland artisterna finns Dotter från Melodifestivalen, hon spelar i Hotell Kristinas Teater. Andra artister är ME och The Healthy People. Andra platser där det spelas musik är Sigtunahöjden och Sigtunastiftelsen. Artistfältet består även av Bo Sundström, Dotter, Viktoria Tolstoy och Mikael Rickfors med flera.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

dack-helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

2020_helsida
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
swedol_outsider
bostad_outsider
connys
dack-outsider
centrum_sommar_out