moderaterna_panorama
Foto: Riksbanken

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

Veddestagruppen som ägs av PEQ Invest och medlemmar i företagsledningen säljs till Posti Group som är dotterbolag till Aditro Logistics.
– Det här förvärvet är helt i linje med våra strategiska mål och stärker Aditro Logistics position som ledande logistikaktör inom e-handel och B2B. Vi ser starka synergier mellan Aditro Logistics och Veddestagruppen tack vare liknande affärsmodeller, vilket bland annat kommer resultera i ökad flexibilitet och skalbarhet inom Stockholms- och Mälardalsregionen, uppger Per Zandrén, VD för Aditro Logistics.

Veddestagruppen grundades 1992 och tillhandahåller tjänster inom kontraktslogistik, transporter, fälttjänster och bemanning i Stockholmsregionen. 2020 var omsättningen 187 miljoner och man sysselsätter cirka 300 personer. Aditro Logistics och Veddestagruppen är redan grannar i Arlandastad.
– Förvärvet av Veddestagruppen stärker vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar efter kunders specifika behov och sömlöst hantera hela logistikkedjan – medan kunder kan fokusera på deras kärnverksamhet, fortsätter Zandrén.

Affären slutförs under första kvartalet 2022, därefter kommer Veddestagruppen integreras inom Aditro Logistics. Nuvarande ledningen i Veddestagruppen fortsätter arbeta för företaget.
– Vi kan genom vår kombinerade styrka designa modeller för att lösa utmaningar som idag skapar huvudvärk hos många företag. Det är betydelsefullt för vår fortsatta utveckling att nu ingå i en mycket ambitiös, stark och växande koncern, säger Jonas Eriksson VD för Veddestagruppen.

2020_helsida
retro_helsida
helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

defacto_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
retro_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
logistik_outsider
connys
outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022