defacto_pan2020
Airport City Stockholm ska vara en levande flygplatsstad.Foto: Pressbild

Arlandastad Holding säkrar 800 miljoner för kommande projekt

Arlandastad Holding har fått loss ytterligare 800 miljoner kronor för att genomföra sina satsningar i Sigtuna kommun: - Eftersom vi befinner oss i en kraftig tillväxt och har fortsatt stor efterfrågan är det oerhört tillfredställande att ha en bra finansiering säkrad, kommenterar VD Dieter Sand.

centrum_artikel

Arlandastad Holding håller på med flertal parallella projekt i Airport City Stockholm-området kring Arlanda och säkerställde 800 miljoner kronor genom bankfinansiering för ändamålen. Pengarna avser finansiering för projekt som startar under 2018 och första halvan av 2019:
– Vi bygger för framtiden. Med stora satsningar på transportinfrastrukturen förstärker vi tillgängligheten mot E4 och Arlanda flygplats. Scandinavian Expo,den nya internationella mötes- och eventarenan öppnar 2020 och redan nu har vi nordens största utbildningskluster för fordonsindustrin, DRIVELAB, på plats i området, säger Dieter Sand vd för Arlandastad Holding.

speedy_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

studenten2020_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
defacto_helsida
sommarlov_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

speedy_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider