defacto_panorama_mustasch
Airport City Stockholm ska vara en levande flygplatsstad.Foto: Pressbild

Arlandastad Holding säkrar 800 miljoner för kommande projekt

Arlandastad Holding har fått loss ytterligare 800 miljoner kronor för att genomföra sina satsningar i Sigtuna kommun: - Eftersom vi befinner oss i en kraftig tillväxt och har fortsatt stor efterfrågan är det oerhört tillfredställande att ha en bra finansiering säkrad, kommenterar VD Dieter Sand.

Arlandastad Holding håller på med flertal parallella projekt i Airport City Stockholm-området kring Arlanda och säkerställde 800 miljoner kronor genom bankfinansiering för ändamålen. Pengarna avser finansiering för projekt som startar under 2018 och första halvan av 2019:
– Vi bygger för framtiden. Med stora satsningar på transportinfrastrukturen förstärker vi tillgängligheten mot E4 och Arlanda flygplats. Scandinavian Expo,den nya internationella mötes- och eventarenan öppnar 2020 och redan nu har vi nordens största utbildningskluster för fordonsindustrin, DRIVELAB, på plats i området, säger Dieter Sand vd för Arlandastad Holding.

ica_oktober

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

fme_oktober
agy_oppethus
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida
defacto_mustach_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
connys