halloween_centrum
Thomas CasselFoto: Pressbild

Arlandastad Holding rekryterar Cassel

Arlandastad Holding rekryterar Thomas Cassel som tidigare varit kommersiell chef på Swedavia.

centrum_artikel

Thomas Cassel rekryteras till Arlandastad Holding och ska utveckla kommersiella projekt i sin nya roll. De senaste tjugo åren har han arbetat övergripande ansvarig för kommersiella investeringar och intäkter samt utvecklat nya affärsområdet. Han har ett förflutet på Swddavia men kommer närmast från Optimal där han under nio år utvecklat handelsplatser och kommersiella ytor åt fastighetsägare och förvaltningsorganisationer inom både privat och offentlig sektor.
– Jag har haft förmånen att under många år arbeta sida vid sida tillsammans med Arlandastad Holding genom Airport City Stockholm med fokus på ett gemensamt mål, att utveckla flygplatsstaden. Med min långa erfarenhet inom kommersiell utveckling och förädling av markinnehav kommer jag bidra med ett holistiskt synsätt med fokus på kundens behov vilket kommer gynna den fortsatta utvecklingen av området, säger Thomas Cassel blivande Kommersiell Projektledare, Arlandastad Holding.

Arlandastad Holding ökar investeringstakten och tanken är att Cassel ska arbeta med expansionen av Drivelab och Scandinavian XPO för att hitta samarbetspartners som vill lägga sin verksamhet i Arlandastad.
– Vi är väldigt glada över att Thomas har valt att börja arbeta med oss. Vi växlar upp investeringstakten och är nu i ett läge där bolaget växer och har behov av fler skarpa kompetenser. Med Thomas på plats kommer vi kunna arbeta ännu mer framåtriktat med affärsutveckling och uthyrning. Thomas förmåga att se helheten och hans långa erfarenhet inom kommersiell utveckling gör honom till rätt på person på rätt plats, säger Erik Nyberg Projektchef, Arlandastad Holding.

defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

helsida_var2021

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020
dack-helsida
2020_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
mp-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider