defacto_pan2020
Thomas CasselFoto: Pressbild

Arlandastad Holding rekryterar Cassel

Arlandastad Holding rekryterar Thomas Cassel som tidigare varit kommersiell chef på Swedavia.

centrum_artikel

Thomas Cassel rekryteras till Arlandastad Holding och ska utveckla kommersiella projekt i sin nya roll. De senaste tjugo åren har han arbetat övergripande ansvarig för kommersiella investeringar och intäkter samt utvecklat nya affärsområdet. Han har ett förflutet på Swddavia men kommer närmast från Optimal där han under nio år utvecklat handelsplatser och kommersiella ytor åt fastighetsägare och förvaltningsorganisationer inom både privat och offentlig sektor.
– Jag har haft förmånen att under många år arbeta sida vid sida tillsammans med Arlandastad Holding genom Airport City Stockholm med fokus på ett gemensamt mål, att utveckla flygplatsstaden. Med min långa erfarenhet inom kommersiell utveckling och förädling av markinnehav kommer jag bidra med ett holistiskt synsätt med fokus på kundens behov vilket kommer gynna den fortsatta utvecklingen av området, säger Thomas Cassel blivande Kommersiell Projektledare, Arlandastad Holding.

Arlandastad Holding ökar investeringstakten och tanken är att Cassel ska arbeta med expansionen av Drivelab och Scandinavian XPO för att hitta samarbetspartners som vill lägga sin verksamhet i Arlandastad.
– Vi är väldigt glada över att Thomas har valt att börja arbeta med oss. Vi växlar upp investeringstakten och är nu i ett läge där bolaget växer och har behov av fler skarpa kompetenser. Med Thomas på plats kommer vi kunna arbeta ännu mer framåtriktat med affärsutveckling och uthyrning. Thomas förmåga att se helheten och hans långa erfarenhet inom kommersiell utveckling gör honom till rätt på person på rätt plats, säger Erik Nyberg Projektchef, Arlandastad Holding.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

vardcentral_helsida
2020_helsida
dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021
speedy_vinter_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
rentawreck_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sigtunastad_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider