center_pan21
Foto: Pressbild

Arlandastad Group steg på börsen

Arlandastad Group som noterades på börsen idag steg direkt och som mest handlades aktien för 81 kronor.

Noteringen av Arlandastad Group skedde under dagen. En nyemission har gjorts till ett värde av 400 miljoner kronor, den var dessutom kraftigt övertecknad enligt ett pressmeddelande. När handeln inleddes under förmiddagen steg aktien från noteringen 67,5 till som mest 81 kronor rapporterar Privata Affärer.

eldsjal-helsida
bostad_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
defacto_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

andersojag
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
mp-outsider
connys
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider