center_pan21
Dieter Sand, VD på Arlandastad GroupFoto: Pressbild

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

Inför noteringen på Nasdaq-börsen går Arlandastad Group med ett erbjudande som ska ge företaget mer medel för fortsatt tillväxt.
– Vid sidan av att realisera den fulla potentialen i vårt stora markområde i Arlandastad har vi för avsikt att bredda vår verksamhet geografiskt med nya strategiska fastighetsprojekt där vi identifierar en stor förädlingspotential. Vår egen organisation har genom åren byggt upp ett gediget kunnande som skapar nya möjligheter och rätt förutsättningar för att driva eller samverka med partners i en rad potentiella fastighetsaffärer och därmed skapa värde för såväl hyresgäster, medarbetare och ägare, säger Dieter Sand, VD för Arlandastad Group.

Erbjudandet går ut på 67,50 kronor per aktie vilket ska ge drygt 3,8 miljarder till bolaget. SBB och Prior & Nilsson Fonder har åtagit sig att teckna aktier till ett värde om cirka 338,5 miljoner.

andersojag
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
eldsjal-helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
bostad_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider