moderat_sommar
Foto: Pressbild/Arlandastad Holding

Arlandastad får SM-tävling

Duathlon-SM kommer att genomföras på Arlandastad testtrack i maj 2021.

centrum_artikel

Duathlon är en tävling där man springer, cyklar och avslutar med löpning. SM för 2021 arrangeras av Väsby Triathlon på Arlandastad Test track.
– Väsby SS Triathlon är stormförtjusta över att Duathlon SM är tillbaka på ostkusten och att det blir vi som får arrangera det som en försäsongstävling 1 maj. Sprintdistans och draftingtävling i alla klasser! Spring, cykla, springa på helt avskild, bilfri trafikövningsplats, Arlandastad Testtrack II, skapad för att tänja gränser för kurvtagning och acceleration kommer bli fantastiskt roligt. En publikvänlig tävling fylld av action och med stor satsning på barn och ungdom kommer bli superkul, säger tävlingsledaren Nikklas Jorme i ett uttalande.

Tävlingen går 1:a maj.

happyhomes_sommar2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
connys_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida