arlandagolf_pan_aug
Foto: Arlanda IBK

Arlandaspelare uttagna till SM

Tre spelare från Arlanda IBK har tagits ut till distriktslaget som ska spela SM i januari.

marstakalaset_artikel

Isabel Sohlin, Karin Henriksson och Vilma Olsson från Arlanda IBK är uttagna till Upplands distriktslag som ska spela SM i januari. Med i truppen är också Josefin Johansson från Sigtuna. Arlanda har under året även haft med Lida Blohm-Karlsson och Lina Nordahl på uttagningar men truppen har trimmats ner till 16 spelare och tre utespelare och konkurrensen är som vanligt i dessa sammanhang stor. Särskilt i ett innebandydistrikt som Uppland är.

happyhomes_2019
sommar_centrum
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
sommar

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar