sportlov_centrum
Foto: Arlanda IBK

Arlandaspelare uttagna till SM

Tre spelare från Arlanda IBK har tagits ut till distriktslaget som ska spela SM i januari.

sportlov_centrum

Isabel Sohlin, Karin Henriksson och Vilma Olsson från Arlanda IBK är uttagna till Upplands distriktslag som ska spela SM i januari. Med i truppen är också Josefin Johansson från Sigtuna. Arlanda har under året även haft med Lida Blohm-Karlsson och Lina Nordahl på uttagningar men truppen har trimmats ner till 16 spelare och tre utespelare och konkurrensen är som vanligt i dessa sammanhang stor. Särskilt i ett innebandydistrikt som Uppland är.

banner_trerosor
arlandagolf

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida
korpen_jan-feb
sportlov2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh