event_panorama
Foto: Privat

Arlandaspelare uttagen till Future Team

Markus Cornejo från FC Arlanda som var på samling för landslagsuttagning i somras kom med i det så kallade Future Team.

Det första Future Team har tagits ut för Pojkar födda 2006. Laget samlar spelare som inte kom med i landslaget för utbildning och träning under några dagar i september, 13-15. En av uttagna Markus Cornejo som var på landslagsuttagningen i somras och representerar FC Arlanda. Markus vaktar både Arlandas mål Division 5 och U15. Förbundskapten Christoffer Augustsson kommer att finnas på plats. Från Uppland är det bara Markus och en utespelare från Sirius som är uttagna. Fyra målvakter är med.

ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida
helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
outsider_social
mp_outsider2022
moderat_outsider
ewas_outsider
connys
swedol_outsider
event_outsider