centrum_jul_panorama
Eddie Olsthoom och Mehmet BudakFoto: FC Arlanda/Insändarbild

Arlandaseger i Rimbo

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Rimbo med 2-1.

defacto_jul_artikel

Det brukar vara hett när Arlanda och Rimbo spelar, så även denna gång. Domaren fick visa det gula kortet tio gånger i matchen, fem gånger till vardera lag. Rimbo tog ledningen efter 18 minuter men Eddie Olsthoom kvitterade just före pausvilan. I mitten av andra avgjorde Mehmet Budak tillställningen. Sista 25 minuterna fick domaren visa upp det gula kortet inte mindre än nio gånger. Arlanda fick Chibharo, Gonzales, Muuse, Shabanaj och Aslan varnade.

I och med segern går Arlanda upp i tillfällig serieledning då Uppsala-kurd spelar sin match i omgång under kvällen. För FC Arlanda väntar match mot nästjumbon Bälinge hemma på söndag.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

defacto_jul

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida
fme_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

happyhomes_2019
colorama_jul

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

greeknighthelsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
tp_outsider
connys
nrh