center_pan21
Foto: Pressbild

Arlandas vätgasstation byter ägare

Hynion tar över vätgasstationen på Arlanda efter Linde, föredetta AGA.

Hynion stärker sin närvaro i Sverige på vätgasstationer i och med förvärvet av stationen vid Arlanda som Linde tidigare ägde. Stationen används främst av en flotta av taxibilar och vätgasbilar i norra Stockholm södra Uppsala.
– Hynion är mycket nöjd med att ta över en välskött och operativ station i Stockholm. Vi kommer att utveckla verksamheten i Arlanda och i Stockholmsområdet för att kvalificera vätgas som ett utsläppsfritt bränsle, säger Ulf Hafseld, VD för Hynion AS.

Hafseld uppger att man kommer att utveckla stationen och leveranslösningar för att säkerställa att invånarna i Stockholm får tillförlitlig vätgasförsörjning till sina fordon.

 

defacto_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
andersojag
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
2020_helsida
connys_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
bostad_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
nrh