moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Arlandas vätgasstation byter ägare

Hynion tar över vätgasstationen på Arlanda efter Linde, föredetta AGA.

Hynion stärker sin närvaro i Sverige på vätgasstationer i och med förvärvet av stationen vid Arlanda som Linde tidigare ägde. Stationen används främst av en flotta av taxibilar och vätgasbilar i norra Stockholm södra Uppsala.
– Hynion är mycket nöjd med att ta över en välskött och operativ station i Stockholm. Vi kommer att utveckla verksamheten i Arlanda och i Stockholmsområdet för att kvalificera vätgas som ett utsläppsfritt bränsle, säger Ulf Hafseld, VD för Hynion AS.

Hafseld uppger att man kommer att utveckla stationen och leveranslösningar för att säkerställa att invånarna i Stockholm får tillförlitlig vätgasförsörjning till sina fordon.

 

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
mp_outsider2022
connys
moderat_outsider
nrh
swedol_outsider
sfs_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
kso-duell_out