centrum_jul_panorama
Foto: Swedavia/Daniel Asplund

Arlandas resenärer minskade i augusti

Arlanda flygplats hade under augusti 2,74 miljoner resenärer vilket är en minskning med fyra procent.

centrum_jul_artikel

Arlandas resenärssiffror backar återigen, i augusti var det 2,74 miljoner som reste vilket var en minskning med fyra procent. Utrikestrafiken stod 2,1 miljoner och inrikes till 380 000. Inrikestrafiken minskar mest, hela elva procent, utrikestrafiken enbart med två procent.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

fme_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

ica_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
colorama_jul
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
julbord
connys