center_pan21
Foto: Swedavia/Daniel Blom

Arlandarestaurang fick anmärkning

En restaurang på Arlanda fick anmärkning i samband med de länsomfattande kontrollerna som Sigtuna kommuns livsmedelsinspektör medverkade i.

centrum_artikel

Restauranger och caféer ute i Märsta, Sigtuna och Rosersberg klarade sig utan anmärkning när den länsomfattande insatsen ”Får du det du betalar för” genomfördes. Som märsta.nu kunde rapportera på tisdagen var det nio ställen i kommunen som kontrollerades, enda restaurangen med anmärkning låg på Arlanda.

Thorbjörn Johansson, livsmedelsinspektör på Miljö- och hälsoskyddsenheten, meddelar att menyerna annars stämde i enlighet med de livsmedel som kontrollerades. Den verksamhet som fick en anmärkning hade återbesök 28:e maj och avvikelserna var rättade.

connys_helsida
mp_host_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

koppar_helsida
happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

oppethus_helsida
dack-helsida
flygskola_helsida
jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
nrh
flygskolan_outsider
koppar_outsider
oppethus_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
julmarknad_outsider
jul_outsider
connys
swedol_outsider