defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Jonna Kautonen

Arlandapolisen utreder bajsattack

Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

Någon har smetat ner Polisens interna lokaler med bajs, bland annat där det sig om en passkur som hade kletats runt med bajs, även i lunchrummet har det förekommit bajs på en soffa rapporterar Aftonbladet. I första hand är det polisen som disponerar lokalerna amen även städare har tillgång, för att komma in behöver man dock dra sitt passerkort.
– Det är rubricerat som skadegörelse genom att man kletat runt avföring på flygplatsens lokaler som polisen disponerar, men jag vet inte exakt vilka rum, säger Markus Silén, stationsbefäl på gränspolisen på Arlanda, till Aftonbladet.

oppethus_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_outsider
nrh
connys
oppethus_outsider