moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Jonna Kautonen

Arlandapolisen utreder bajsattack

Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_artikel

Någon har smetat ner Polisens interna lokaler med bajs, bland annat där det sig om en passkur som hade kletats runt med bajs, även i lunchrummet har det förekommit bajs på en soffa rapporterar Aftonbladet. I första hand är det polisen som disponerar lokalerna amen även städare har tillgång, för att komma in behöver man dock dra sitt passerkort.
– Det är rubricerat som skadegörelse genom att man kletat runt avföring på flygplatsens lokaler som polisen disponerar, men jag vet inte exakt vilka rum, säger Markus Silén, stationsbefäl på gränspolisen på Arlanda, till Aftonbladet.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

defacto_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
handbollsskola
mod_helsida
happyhomes_sommar2020

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out