defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Jonna Kautonen

Arlandapolisen utreder bajsattack

Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_artikel

Någon har smetat ner Polisens interna lokaler med bajs, bland annat där det sig om en passkur som hade kletats runt med bajs, även i lunchrummet har det förekommit bajs på en soffa rapporterar Aftonbladet. I första hand är det polisen som disponerar lokalerna amen även städare har tillgång, för att komma in behöver man dock dra sitt passerkort.
– Det är rubricerat som skadegörelse genom att man kletat runt avföring på flygplatsens lokaler som polisen disponerar, men jag vet inte exakt vilka rum, säger Markus Silén, stationsbefäl på gränspolisen på Arlanda, till Aftonbladet.

studeravidare_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
sommarlov_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida
valvet_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
happy_homes_mars
nrh
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider