defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Arlandaleden stängdes av för kontroller

Arlandapolisen har under veckans två första dagar kontrollerat tågresenärer på Arlandacentral och fordon på Arlandaleden.

På måndagen genomförde Gränspolisen en riktad insats mot tågkontroller på Arlanda central, arbetet är en del av flygplatssäkerhet enligt ett inlägg på Arlandapolisens facebooksida.

På tisdagen fortsatte kontrollerna på Arlandaleden där fordon kontrollerades tillsammans med Tullverket. Delar av Arlandaleden stngdes av in mot Arlanda i samband med kontrollera. Bland annat hittade polisen tre personer som utreds gällande utlänningslagen.
– Detta är en av flera delar som vi kan arbeta med gällande flygplatssäkerhet, skriver Arlandapolisen i facebookinlägget.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
ridskola2020_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
defacto_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

centrum_helsida2020
marina_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider