julhandel
Foto: Pressbild/Sigtuna kommun

Arlandagymnasiet nominerades till pris

Arlandagymnasiet var en av sju skolor i landet som nominerades till Årets Trabsportskola.

marstac_aug

Årets Transportskola – Till Anders Jonzons minne utses av Transportfackens Yrkes- och arbetsmiljönämnd. Sju skolor nominerades till priset, bland annat Arlandagymnasiet som enda skola i Stockholms län. Enda skola i närheten är Yrkesplugget i Uppsala.
– De finalklara skolorna är var och en duktiga på sitt sätt att utbilda framtidens lastbilsförare. Vi skulle vilja ge alla sju skolor priset men det är bara en skola som tilldelas utmärkelsen, säger Lasse Holm på TYA i ett pressmeddelande.

TYA vill med utmärkelsen driva på och uppmuntra skolor att öka kompetensen hos blivande lastbilsförare. Det finns i landet 100 gymnasieskolor med inriktning transport, dessa utbildar 1600 förare om året. I fredags utsågs vinnaren och det blev Vretagymnasiet i Vreta kloster.

forskontor
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

dackia_vinter2018
defacto_panorama_boka_mote
magget_dejt
happy_homes_sommar
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

agy2
slutstation
Festspecialisten – Standard
blackfriday
julgranshamtning
connys
vanster_mote
yrkesutbildningen
lindvagen27
colorama_jan
dogranch
jul2018
jul2018
Norra Redovisningshuset
vidargatan7
nfc_vinter
solrosvagen28
cricketklubben
frisyr2018
borg