defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Arlandagymnasiet får förlängt som hockeygymnasium

Arlandagymnasiet har av Svenska Ishockeyförbundet klassas som rekommenderat lokal ishockeyprofil: - Detta är ytterligare ett kvitto på att vårt hockeygymnasium håller en mycket hög kvalitet, säger rektorn Jonas Egervärn.

Arlandagymnasiet har isockeyprofil på schemat sen flera år tillbaka. Nu har man fått en ny klassning av Svenska ishockeyförbundet, rekommenderad lokal ishockeyprofil. Arlandagymnasiet har hockeyprofilen tillsammans med Wings. Svenska Ishockeyförbundet ger Arlandagymnasiet stämpeln i sex år från och med 2018.
– Detta är ytterligare ett kvitto på att vårt hockeygymnasium håller en mycket hög kvalitet. I år har Wings dessutom, för första gången i klubbens historia, kvalificerat sig för J18 Allsvenskan. Denna framgång är frukten av ett målmedvetet arbete och ett resultat av att Wings och Hockeygymnasiet erbjuder en väldigt bra utbildning, säger rektorn Jonas Egervärn i ett pressmeddelande.

icavalsta_julbanner
korpen_jan-feb

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

sigtunavatten_standard
frisyr_december

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtuna_funkis
outsider
connys
banner_trerosor
funkis_2
nrh