arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Arlandagymnasiet får förlängt som hockeygymnasium

Arlandagymnasiet har av Svenska Ishockeyförbundet klassas som rekommenderat lokal ishockeyprofil: - Detta är ytterligare ett kvitto på att vårt hockeygymnasium håller en mycket hög kvalitet, säger rektorn Jonas Egervärn.

rosta_sigtuna2

Arlandagymnasiet har isockeyprofil på schemat sen flera år tillbaka. Nu har man fått en ny klassning av Svenska ishockeyförbundet, rekommenderad lokal ishockeyprofil. Arlandagymnasiet har hockeyprofilen tillsammans med Wings. Svenska Ishockeyförbundet ger Arlandagymnasiet stämpeln i sex år från och med 2018.
– Detta är ytterligare ett kvitto på att vårt hockeygymnasium håller en mycket hög kvalitet. I år har Wings dessutom, för första gången i klubbens historia, kvalificerat sig för J18 Allsvenskan. Denna framgång är frukten av ett målmedvetet arbete och ett resultat av att Wings och Hockeygymnasiet erbjuder en väldigt bra utbildning, säger rektorn Jonas Egervärn i ett pressmeddelande.

mp_eu
eu_sap
varfest_helsida
oppning_helsida
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
moderaternamaj

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

colorama_april
nrh
sh_bovard_out
nationaldag_out
v_eu
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
sap_outsider_eu
oppning_outsider
mp_eu_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
connys
rosta_sigtuna