centrum_host
Foto: Insändarbild/Moderaterna

Arlandafrågan med i Moderaternas partiprogram

I samband med Moderaternas partistämma har Olov Holst fått med Arlandafrågan och problem med infrastruktur runt flygplatsen i partiprogrammet.

centrum_farsdag_artikel

I det partiprogram som Moderaterna ska anta på sin partistämma har Olov Holst fått in att man ska få in Arlandafrågan och problem med infrastruktur kring Arlanda.
– Tyvärr har vi en regering som är tagen gisslan av ett parti som hatar flyget och som har gjort flyget till en symbol för sin klimatkamp, säger Olov Holst i mail till märsta.nu

Om Moderaterna får makten så kommer man driva frågan om Arlandas utveckling för att få till de nödvändiga investeringarna. Det gäller även infrastrukturen i form av upprustade terminaler och rullbanor samt utbyggd kollektivtrafik och infrastruktur.
– Arlandafrågan och problemen med infrastrukturen runt flygplatsen finns därmed numera med i Moderaternas partiprogram och ger garanti för fortsatt arbete med Arlandas utveckling för Sveriges bästa.

centrum_farsdag
fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

ica_oktober
greeknighthelsida
nrh
connys
colorama_april2
greeknight_outsider