defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Moderaterna

Arlandafrågan med i Moderaternas partiprogram

I samband med Moderaternas partistämma har Olov Holst fått med Arlandafrågan och problem med infrastruktur runt flygplatsen i partiprogrammet.

centrum_artikel

I det partiprogram som Moderaterna ska anta på sin partistämma har Olov Holst fått in att man ska få in Arlandafrågan och problem med infrastruktur kring Arlanda.
– Tyvärr har vi en regering som är tagen gisslan av ett parti som hatar flyget och som har gjort flyget till en symbol för sin klimatkamp, säger Olov Holst i mail till märsta.nu

Om Moderaterna får makten så kommer man driva frågan om Arlandas utveckling för att få till de nödvändiga investeringarna. Det gäller även infrastrukturen i form av upprustade terminaler och rullbanor samt utbyggd kollektivtrafik och infrastruktur.
– Arlandafrågan och problemen med infrastrukturen runt flygplatsen finns därmed numera med i Moderaternas partiprogram och ger garanti för fortsatt arbete med Arlandas utveckling för Sveriges bästa.

teatergrillen_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
sportlov_sigtuna

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

happyhomes_2019
2020_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
connys_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

speedy_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider