defacto_pan
Foto: Pressbild

Arlandabaserat flygbolag stod för största konkursen

Nextjet på Arlanda stod för den största konkursen i landet under 2018 med 210 anställda som berördes.

centrum_tvaar

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe har sammanställt de största konkurserna under 2018, toppar listan gör Nextjet Sverige AB med en omsättning på 566 miljoner och 61 anställda, sjua på listan är Nextjet AB där 150 anställda är berörda och en omsättning på 291 miljoner kronor.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

happyhomes_2019

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

connys
banner_trerosor
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
arlandagolf
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sangensemble
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
sh_oppet