sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild

Arlandabaserat flygbolag stod för största konkursen

Nextjet på Arlanda stod för den största konkursen i landet under 2018 med 210 anställda som berördes.

rosta_sigtuna2

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe har sammanställt de största konkurserna under 2018, toppar listan gör Nextjet Sverige AB med en omsättning på 566 miljoner och 61 anställda, sjua på listan är Nextjet AB där 150 anställda är berörda och en omsättning på 291 miljoner kronor.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

mp_eu

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

moderaternamaj

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

nationaldag_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

eu_sap
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
happyhomes_2019
v_eu_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

colorama_april
sap_outsider_eu
fme_outsider
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
v_eu
nrh
connys
rosta_sigtuna
sh_oppet
sh_bovard_out
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider