arlandagolf_pan_aug
Foto: Pressbild

Arlandabaserat flygbolag stod för största konkursen

Nextjet på Arlanda stod för den största konkursen i landet under 2018 med 210 anställda som berördes.

marstakalaset_artikel

Kreditupplysningsföretaget Creditsafe har sammanställt de största konkurserna under 2018, toppar listan gör Nextjet Sverige AB med en omsättning på 566 miljoner och 61 anställda, sjua på listan är Nextjet AB där 150 anställda är berörda och en omsättning på 291 miljoner kronor.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
arlanda_golf_juli
sommar
defacto_helsida
miljopris_helsida
colorama_april2

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

kontor_thaifong
marstakalas_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

connys
sportfiske_sommar
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
miljopris_outsider
colorama_april