panorama_centrum
Foto: Genrebild/Norwegian

Arlandabaserade Norwegian landets största konkurs

Maj månads största konkurs i landet var Arlandabaserade Norwegian Air Sweden AB.

märsta.nu rapporterade nyligen om att Norwegian satte det svenska företaget i konkurs. Men den återstartade svenska verksamheten påverkas inte. Konkursen var av teknisk art då det fanns kostnader som behövde hanteras inom koncernen. Nu är konkursen officiell, Norwegian Air Sweden AB omsatte 919 000 kronor men hade inga anställda.
– Bolaget har flygplan registrerade, däremot inte några anställda. Anledningen till konkursen är stora obetalda skulder under pandemin, samt misslyckade likvideringsförsök med koncernens pågående rekonstruktion.

marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider