skordedag_pan
Foto: Genrebild/Norwegian

Arlandabaserade Norwegian landets största konkurs

Maj månads största konkurs i landet var Arlandabaserade Norwegian Air Sweden AB.

märsta.nu rapporterade nyligen om att Norwegian satte det svenska företaget i konkurs. Men den återstartade svenska verksamheten påverkas inte. Konkursen var av teknisk art då det fanns kostnader som behövde hanteras inom koncernen. Nu är konkursen officiell, Norwegian Air Sweden AB omsatte 919 000 kronor men hade inga anställda.
– Bolaget har flygplan registrerade, däremot inte några anställda. Anledningen till konkursen är stora obetalda skulder under pandemin, samt misslyckade likvideringsförsök med koncernens pågående rekonstruktion.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
kyrkoval_helsida
helsida_var2021
2020_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida
kyrka_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

andersojag
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

bostad_helsida
mp_host_helsida
skordedag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
kyrkoval_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
kyrka-outsider
connys
skordedag_out
bostad_outsider
heat_out