lokal_effekt
Arlandabandet RISKFoto: Pressbild

Arlandaband släpper nytt och åker på turné

Streetrockbandet RISK med hemvist Arlanda har släppt en ny EP som finns på bland annat Spotify.

RISK säger sig komma från Arlanda och spelar streetrock. Bandet är en mix av Ebba Grön och Docent död samt Ted Gärdestad och Gyllene tider. Den nya EP:n handlar om svek, uppbrott, våld i hemmet, ångest och extrem narcissism enligt ett pressmeddelande. Hemvist Arlanda har att göra med att man har en studiobyggnad ute i skogarna vid Arlanda där man arrangerar, producerar och mixar sin musik. Bandmedlemmar är Magnus Lundgren, Jörgen Bergman, Lasse Johansson och José Velosa de Castro. I vår ger de sig ut på en turné där de kommer att spela både egna låtar och egna versioner av svenska klassiker.

happyhomes_2019
EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

outsider

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

frisyr_december
connys
sigtuna_funkis
nrh
banner_trerosor
funkis_2