bostadsformedling
En person fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.Foto: Insändarbild
Polis har spärrat av ett område Foto: Insändarbild
Skyliften krockade med den här tunneln.Foto: Insändarbild

Skylift kraschade in i tunnel – En allvarligt skadad

En lastbil med skylift krockade in i en tunnel vid 17-tiden på Arlanda och den person som satt i skyliften fördes till sjukhus.

centrum_artikel

En person fördes till sjukhus efter en incident på Arlanda flygplats. Enligt en uppgiftslämnare har en person suttit i en skylift på lastbil, en avisningslastbil, krachat in i en tunnel. Personen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter och polisen har spärrat av kring bilen för en teknisk undersökning. I samband med krocken föll personen fem meter enligt Polisen. Den tekniska undersökningen väntas ske i morgon.
– Vi har personal på plats som håller förhör och så, för att få en bättre bild av vad som har hänt, säger Anna Westberg vid polisen till Aftonbladet.

Den skadade var anställd av SAS uppger Aftonbladet. SAS har informerat anhöriga till den skadade och kontaktat alla berörda. Polisen har förhört personer under kvällen för att få en bättre bild av vad som har hänt.

Uppdaterad torsdag kl. 6.40

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida

Studentfirandet i Märsta

Nyheter Studentfirandet som begränsats på Arlandagymnasiet pågår under dagen: - Studenterna sköter sig bra, säger en polis på plats till märsta.nu

connys_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider