centrum_host
En person fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.Foto: Insändarbild
Polis har spärrat av ett område Foto: Insändarbild
Skyliften krockade med den här tunneln.Foto: Insändarbild

Skylift kraschade in i tunnel – En allvarligt skadad

En lastbil med skylift krockade in i en tunnel vid 17-tiden på Arlanda och den person som satt i skyliften fördes till sjukhus.

centrum_farsdag_artikel

En person fördes till sjukhus efter en incident på Arlanda flygplats. Enligt en uppgiftslämnare har en person suttit i en skylift på lastbil, en avisningslastbil, krachat in i en tunnel. Personen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter och polisen har spärrat av kring bilen för en teknisk undersökning. I samband med krocken föll personen fem meter enligt Polisen. Den tekniska undersökningen väntas ske i morgon.
– Vi har personal på plats som håller förhör och så, för att få en bättre bild av vad som har hänt, säger Anna Westberg vid polisen till Aftonbladet.

Den skadade var anställd av SAS uppger Aftonbladet. SAS har informerat anhöriga till den skadade och kontaktat alla berörda. Polisen har förhört personer under kvällen för att få en bättre bild av vad som har hänt.

Uppdaterad torsdag kl. 6.40

greeknighthelsida
centrum_farsdag

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
happyhomes_2019
ica_oktober
connys
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider