moderat_sommar

Arlanda vann igen-Upplagt för seriefinal

FC Arlanda vann igen under söndagen och nu är det upplagt för seriefinal mot Uppsala-Kurd på söndag.

centrum_artikel

På söndag är det seriefinal mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd. Lagen står på exakt samma poäng efter 17 omgångar men uppsalalaget har fyra mål tillgodo. I helgen vann FC Arlanda med 4-1 borta mot Kåre efter två mål av Muhammad Hassan Fahad samt ett av vardera Michael Aslan och Mass Khan. I Uppsaladerbyt mot Procyon vann Uppsala-Kurd med klara 5-1. Matchen på söndag startar 18.00 på Midgårdsvallen.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

brobygget_helsida_valsta

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

studeravidare_helsida
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
helsida_sommarlov
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh