defacto_pan2020

Arlanda vann igen-Upplagt för seriefinal

FC Arlanda vann igen under söndagen och nu är det upplagt för seriefinal mot Uppsala-Kurd på söndag.

På söndag är det seriefinal mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd. Lagen står på exakt samma poäng efter 17 omgångar men uppsalalaget har fyra mål tillgodo. I helgen vann FC Arlanda med 4-1 borta mot Kåre efter två mål av Muhammad Hassan Fahad samt ett av vardera Michael Aslan och Mass Khan. I Uppsaladerbyt mot Procyon vann Uppsala-Kurd med klara 5-1. Matchen på söndag startar 18.00 på Midgårdsvallen.

oppethus_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

connys_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider