mote_sommar

Arlanda vann i Uppsala

FC Arlanda vann i premiären mot IFK Uppsala med 1-0 efter mål av nye Aliemamu Samura.

centrum_artikel

FC Arlanda inledde Division 3 med seger. Detta efter att nye Aliemamy Samura gjort matchens enda mål i 20:e minuten. I andra halvlek var det länge ställningskrig utan några heta chanser, Maik Aslan drabbades av en utvisning sedan han dragit på sig sin andra varning med tio minuter kvar. Det var i en omställning som Aslan kom fel in och stoppade ett lovande anfall för IFK Uppsala. Arlanda lyckades dock freda sig resten av matchen och kammade hem tre poäng. För Aslans del blir det nu sommarlov då han per automatik är avstängd i nästa omgång mot Syrianska IF Kerburan. Därefter är det sommarlov fram till i början av augusti.

landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommar_sigtuna2020
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh