arlandagolf_pan_aug
Pierre Yaghleji, Milo Hanna och Elias Bagdo firar tre poäng Foto: Instagram/FC Arlanda

Arlanda vann i Månkarbo

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Månkarbo i Tierp med 4-2 efter att ha vänt underläge i paus.

Månkarbo ledde med 1-0 i paus men i andra var det proppen ur för FC Arlanda som kvitterade per omgående genom Eddie Olsthoorn, kort därpå gav Mass Khan Arlanda ledningen och i 67:E minuten var det 3-1 till gästerna genom Xavier Espinoza Contreras. 4-1 fastställde Yusuf Muhammed med en kvart kvar. FC Arlanda får dock klar sig utan Jeff Ofori som drog på sig ett rött kort på slutet. Med en man mindre kunde Månkarbo reducera i 85:e minuten men närmare än så kom man inte.

FC Arlanda är tvåa i tabellen, två poäng bakom Uppsala-Kurd, båda lagen som förra året ramlade ur trean. Det blir en kraftmätning på onsdag d man möter trean Rådmansö hemma i Märsta.

defacto_helsida
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider