centrum_panorama2020
Pierre Yaghleji, Milo Hanna och Elias Bagdo firar tre poäng Foto: Instagram/FC Arlanda

Arlanda vann i Månkarbo

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Månkarbo i Tierp med 4-2 efter att ha vänt underläge i paus.

Månkarbo ledde med 1-0 i paus men i andra var det proppen ur för FC Arlanda som kvitterade per omgående genom Eddie Olsthoorn, kort därpå gav Mass Khan Arlanda ledningen och i 67:E minuten var det 3-1 till gästerna genom Xavier Espinoza Contreras. 4-1 fastställde Yusuf Muhammed med en kvart kvar. FC Arlanda får dock klar sig utan Jeff Ofori som drog på sig ett rött kort på slutet. Med en man mindre kunde Månkarbo reducera i 85:e minuten men närmare än så kom man inte.

FC Arlanda är tvåa i tabellen, två poäng bakom Uppsala-Kurd, båda lagen som förra året ramlade ur trean. Det blir en kraftmätning på onsdag d man möter trean Rådmansö hemma i Märsta.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

happy_homes_mars
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

festspec_corona_helsida
marina_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider