defacto_pan
Pierre Yaghleji, Milo Hanna och Elias Bagdo firar tre poäng Foto: Instagram/FC Arlanda

Arlanda vann i Månkarbo

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Månkarbo i Tierp med 4-2 efter att ha vänt underläge i paus.

Månkarbo ledde med 1-0 i paus men i andra var det proppen ur för FC Arlanda som kvitterade per omgående genom Eddie Olsthoorn, kort därpå gav Mass Khan Arlanda ledningen och i 67:E minuten var det 3-1 till gästerna genom Xavier Espinoza Contreras. 4-1 fastställde Yusuf Muhammed med en kvart kvar. FC Arlanda får dock klar sig utan Jeff Ofori som drog på sig ett rött kort på slutet. Med en man mindre kunde Månkarbo reducera i 85:e minuten men närmare än så kom man inte.

FC Arlanda är tvåa i tabellen, två poäng bakom Uppsala-Kurd, båda lagen som förra året ramlade ur trean. Det blir en kraftmätning på onsdag d man möter trean Rådmansö hemma i Märsta.

colorama_april2

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sommar
defacto_helsida

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel
happyhomes_2019

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april
sportfiske_sommar
connys
bonava_juli_outsider
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider