bovard_sh
Pierre Yaghleji, Milo Hanna och Elias Bagdo firar tre poäng Foto: Instagram/FC Arlanda

Arlanda vann i Månkarbo

FC Arlanda vann den svåra bortamatchen mot Månkarbo i Tierp med 4-2 efter att ha vänt underläge i paus.

Månkarbo ledde med 1-0 i paus men i andra var det proppen ur för FC Arlanda som kvitterade per omgående genom Eddie Olsthoorn, kort därpå gav Mass Khan Arlanda ledningen och i 67:E minuten var det 3-1 till gästerna genom Xavier Espinoza Contreras. 4-1 fastställde Yusuf Muhammed med en kvart kvar. FC Arlanda får dock klar sig utan Jeff Ofori som drog på sig ett rött kort på slutet. Med en man mindre kunde Månkarbo reducera i 85:e minuten men närmare än så kom man inte.

FC Arlanda är tvåa i tabellen, två poäng bakom Uppsala-Kurd, båda lagen som förra året ramlade ur trean. Det blir en kraftmätning på onsdag d man möter trean Rådmansö hemma i Märsta.

mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
ica_valsta_choklad
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

bonava_maj_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

eu_sap
colorama_april2

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

varfest_helsida

Stall för elever med funktionsvariation invigt

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har invigt sitt nya stall anpassat för elever med funktionvariation:- Trots det kyliga vädret var den en stor uppslutning på besökare, berättar Åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.

sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
v_eu
nrh
sh_bovard_out
colorama_april
fme_outsider
connys
defacto_outsider
mp_eu_outsider
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider