centrum_panorama2020
1-0 från Sencer Soguk. Hadi Hassan ser från bästa plats. Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Arlanda vann derbyt mot Sigtuna

Fredagskvällen bjöd på derby i Upplands Cupen mellan Arlanda-Sigtuna på Midgårdsvallen.

centrum_artikel

En tajt första halvlek slutade 2-1 till Arlanda efter två mål av Sencer Soguk för Arlanda och Stanley Anyanwu på bonusstraff för Sigtuna. Sigtuna fick också en spelare utvisad i första. I andra rann det iväg för Arlanda efter mål av Hadi Hassan och två från Abrahan Arawo. Slutresultatet skrevs således till 5-1.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
valvet_helsida
defacto_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
nrh
speedy_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider