moderat_sommar

Arlanda vände underläge till seger

FC Arlanda vann med 3-2 mot Syrianska IF Kerburan efter underläge i paus.

centrum_artikel

FC Arlanda låg under med 2-0 i paus mot Syrianska IF Kerburan. Ett hundratal åskådare hade samlats runt Midgårdsvallen då FC Arlanda höll matchen utan publik inne på fotbollsplanen. Det var en tajt inledning med få chanser men Syrianska IF Kerburan förvaltade två fasta situationer på bästa sätt. Först en missad markering på hörna och sen på en frispark som smet förbi muren och in i mål bakom Milo Hanna.

Båda lagen smällde på och det var stundtals en tuff historia. I andra byttes Ramon Ghebremeskel in och han ökade farten i Arlandas anfall. Redan efter några minuter var det reducerat på en omställning och kvitteringen kom cirka tio minuter in i andra på en hörna. Med tjugo minuter kvar kom även 3-2 för Arlanda. Arlanda hade sedan matchen under kontroll och enda gången det var någorlunda farligt var när Milo Hanna nästan missade en bakåtpassning och fick snedträff.

Därmed har FC Arlanda fått en kanonstart på serien med två raka segrar. Nu är det sommarlov till 8:e augusti, Arlanda åker till Västerås för match mot Franke. Till den matchen får man också tillbaka lagkaptenen Maik Aslan.

Målen: Tetteh, Ghebremeskel, Espinoza Contrerasfc

happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

marina_helsida
marina_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta