centrum_panorama
Foto: Pressbild/Swedavia

Arlanda över två miljoner i mars

Arlanda flygplats noterade en ökning i resenärstrafiken med sex procent under mars.

Totalt reste 2,1 miljoner via Arlanda under mars, det är en ökning med sex procent meddelar Swedavia i ett pressmeddelande. Populäraste destinationer var Köpenhamn, London och Oslo. Påsken som i år infaller i april väntas dra upp siffrorna denna månad eftersom det är en trafikintensiv helg. Arlanda har även nya linjer som trafikerar idag jämfört med förra året och fler nya är inplanerade, så sent som förra veckan presenterades en linje till Marocko.

varumarke_defacto_sommar
happy_homes_sommar
sommarannons

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

magget_v16
Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

jerusalemkebab
satunavagen22a
standard_ridskola
connys
jan_nfc
cricketklubben
Frisyr – Standard
blimedlem
lions_standard
skolbacken33
arkaden_outsider
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
midsommar
colorama_jan
odenvagen5