eurosko_december
Foto: Pressbild/Swedavia

Arlanda över två miljoner i mars

Arlanda flygplats noterade en ökning i resenärstrafiken med sex procent under mars.

marstac_aug

Totalt reste 2,1 miljoner via Arlanda under mars, det är en ökning med sex procent meddelar Swedavia i ett pressmeddelande. Populäraste destinationer var Köpenhamn, London och Oslo. Påsken som i år infaller i april väntas dra upp siffrorna denna månad eftersom det är en trafikintensiv helg. Arlanda har även nya linjer som trafikerar idag jämfört med förra året och fler nya är inplanerade, så sent som förra veckan presenterades en linje till Marocko.

magget_dejt

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

farbrorbla_host2017
banner_december
defacto_panorama_boka_mote

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

forskontor

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Festspecialisten – Standard
cricketklubben
yrkesutbildningen
agy2
jul2018
jul2018
standard
connys
vidargatan7
blackfriday
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
lindvagen27
vanster_mote
borg
colorama_jan
julgranshamtning
slutstation
dogranch
lions_standard